PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Kevin Gates

Koncerten er desværre blevet aflyst. Billetkøbere bliver automatisk refunderet via Ticketmaster.

Amerikanske Kevin Gates besidder som rapper nogle ekstraordinært udkrængende kvaliteter. Generelt skaber han hiphop med ypperlig flair for flow, beats og tekster.

Kevin Gates er født i New Orleans og opvokset i Baton Rouge, Louisiana. Han udgav i starten af 2016 sit debutalbum “Islah”, der med Atlantic Records og mandens eget pladeselskab, Bread Winners’ Association, i ryggen blev et stort kommercielt hit. Albummet klatrede helt op på andenpladsen af den amerikanske albumhitliste Billboard 200 og opnåede hurtigt guld-status. Netop Billboard 200 havde Gates dog allerede et imponerende indgående kendskab til. Flere af mandens mange mixtapes, der udkom forud for “Islah”, havde nemlig snust til top-40. Det gjaldt således både “Stranger Than Fiction” (2013), “By Any Means” (2014) og “Luca Brasi 2” (2014).

I henholdsvis foråret 2018 og 2019 landede EP'erne "Chained To The City" og "Only The Generals Gon Understand". Så sent som i september 2019 udkom Gates' andet regulære studiealbum, "I'm Him". Et album, der i sin første uge på markedet strøg op på fjerdepladsen på Billboard 200.

Afgørende for rapperens karriere var det, at han i 2012 blev opdaget af Lil Waynes pladeselskab, Young Money Entertainment. Det blev ganske vist ikke til en pladekontrakt, men en masse gode råd og ikke mindst en opfordring fra Young Money-manden Birdman til at starte sit eget pladeselskab. Det gjorde han, og så er vi tilbage ved nævnte mixtapes, samarbejdet med giganten Atlantic Records, “Islah”, de nyere EP'er og "I'm Him".

Kevin Gates tæller navne som Nas, Jay-Z, Tupac Shakur og Eminem som sine store inspirationskilder.
Fredag
3. apr 2020
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
255 Kr. + gebyr
?>