PUMPEHUSET Præsenterer
Kejthåndet + Shy Shy Shy

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Kejthåndet
KEJTHÅNDET er musik om kærlighed, længsel, brændte fingre, hvide lagener, knuste vinger, søer af drømte kys, det er musik med slagbas og saxofonsolo, synthesizere og en stemme, der håber på at kunne forføre jer til at tage med helt derud hvor ordene vender og drejer sig.

Vi er tre mænd, der med hver vores musikalske baggrund har fundet sammen i vores allesammens kærlighedsprojekt, hvor det ikke er for sjov, men for blod, for kærlighed og for umagen ved at lave noget, hvor vi i fællesskab går op og er de bedste sammen. Musikken og indholdet er det væsentlige, og så tager numrene os med derhen, hvor de gerne vil, men selvfølgelig lægger vi ikke skjul på, at vi er forelskede i en tid og kunstnere, fra da vi selv var børn, og dét kan vi ikke løbe fra i vores musikalske
udtryk.

Når vi spiller til BYHAVEN, så kommer vi numre fra vores EP "Helt Derud Hvor Ordene", der ramte gaden i januar, og I kommer også til at høre helt nyt materiale, der viser vejen frem til vores kommende album - uh!, det bliver fedt.

Shy Shy Shy
Info kommer snart
Lørdag
28. maj 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>