PUMPEHUSET Præsenterer
Kasra, Mefjus & Emperor

At drum’n’bass forsat rykker på den elektroniske scene kan vi takke Critical Music for. Som et af få drum’n’bass-label, balancerer de på troværdig vis mellem undergrund og mainstream, og er i dag et af de mest succesfulde uafhængige pladeselskaber i England. De er et fast indslag på den legendariske klub Fabric og turnerer regelmæssigt resten af kloden med deres vilde label nights. Lørdag den 24. januar rammer en af disse label nights København, når Pumpehuset lægger hus til tung bas og hurtige trommer fra Kasra, Mefjus og Emperor.

Kasra er hjernen bag foretagenet og har siden 90’erne været en af drum’n’bass -scenens mest respekterede og indflydelsesrige personligheder. Kendt for sin vanvittigt høje kvalitet bag pulten, spiller han næsten hver eneste weekend hele året rundt, og efter alt for langt tids pause, altså nu igen i København. Med sig har han to af selskabets allerstørste talenter Mefjus, hvis debutalbum ‘Emulation’ er det vel nok mest omtalte og spillede i 2014, og Emperor, der senest med ep’en ‘Hello World’ forsætter med, at smide den ene roste skive på gaden efter den anden.

Aftenens support er hentet i det lokale og leveres af danske Beastie Respond, der netop har udgivet gratis ep’en ‘Sonic Light’. ‘Sonic Light’ kan downloades HER.
Lørdag
24. jan 2015
dørene åbner
23.00
Showet starter
23.00
Pris
80 Kr. + gebyr
?>