PUMPEHUSET Præsenterer
Kasper Spez + Hingst

Kasper Spez og Hingst spiller i Byhaven den 20. juni - som sædvanligt er der fri entré.


Hingst
Hingst er en dansk duo bestående af vokalist Eskild Bibow og producer Christian Bogø Bach. Duoen udspringer fra det unge kreative kollektiv Citadel der også huser grupperne Blikfang og FRAADS. Hingst er dansksproget Rnb med dryppende vokaler fra et svævende indre. Centralt står en hedonistisk lyrik, hvor drøm og virkelighed smelter sammen. Duoen har senest udgivet EP’en ‘Blødere end dig’ der understreger deres evne til at skabe ørehængende Rnb-tracks der trækker på de store følelser.

Kasper Spez
Betegnelsen rapper er på ingen måde længere fuldt dækkende for kunstneren Kasper Spez, der med udgangspunkt i hiphopgenren trækker tråde til bl.a. rock, folkemusik og viser i sit helt unikke udtryk og tekstunivers.

Han dukker først op, når han har noget på hjertet, og med flere sideløbende projekter i støbeskeen, er det aldrig rigtig til at vide hvor man har ham. Du er dog som publikum altid velkommen i hans univers, hvis du er til tramp i gulvet, konfetti og et kringlet persongalleri.

Med en trofast fanskare og tre anmelderroste plader i ryggen har Spez gået sine egne veje siden debuten `Love Junkie´ i 2006.

 
Torsdag
20. jun 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>