PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Kakkmaddafakka

Det norske Indie/dance/rock/pop-band Kakkmaddafakka består af en gruppe gamle venner og to brødre, der er kendte for deres smittende, lystige og geniale liveshows, og nu rammer de efter en fantastisk optræden på årets Roskilde Festival igen Danmark, når de nedlægger Pumpehuset den 22. januar.

Deres livegenialiteter beviste de allerede i 2016, hvor de første gang spillede på både SPOT og Roskilde Festival. Bandet der blev dannet i Bergen i 2004 var gæster på Roskilde festivalen kort tid efter dannelsen, og satte som mål, at de en dag ville spille på festivalen selv. Det gik i opfyldelse, og de gjorde det så godt i 2016, at de i år blev inviteret tilbage. Koncerten løb af stablen i aftes (4.7) på Avalon-scenen, og Kakkmaddafakka leverede et storartet og underholdende show, hvor den musikalske kvalitet selvklart var i top. Kakkmaddafakka viste samtidig, hvor tjekkede og sammenspillede de er som band. En fornøjelse at opleve!

Denne koncert skulle oprindelig have været afholdt den 24. oktober, men er blevet udsat pga. sygdom. Billetter købt til den 24. oktober gælder også til denne koncert.

 
Tirsdag
22. jan 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>