PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Kadavar

Kadavar vender tilbage til Pumpehuset til november.

For de få heldige bands der overlever længe nok til at se deres karriere blomstre ud af deres person er der endnu færre der undgår den håbløse kreative stilstand der opstår når ens hobby bliver til et ”arbejde”. I takt med at den tyske trio Kadavar, muligvis det hårdest arbejdende rockband i Europa, står overfor endnu en tour, kan de se tilbage på en 9-årig karriere hvor de har gjort tingene den anden vej rundt. I stedet for at tale om hvordan musikken skal betale deres regninger, kunne bandet ikke være mere enige om årsagen til hvorfor man overhovedet laver musik – for at føle sig fri!

Kadavar blev dannet i Berlin i 2010 og albumdebuterede i 2012 med et selvbetitlet værk, der udkom på pladeselskabet Tee Pee Records. Efterfølgende scorede bandet en pladekontrakt med Nuclear Blast, som således var medafsender på toeren "Abra Kadavar" (2013), et album, der sikrede gruppen et gennembrud i ikke mindst Tyskland. Endnu større succes fik bandet med pladen "Berlin" (2015), der opnåede en 18. plads på hjemlandets album-hitliste. Sidenhen er "Rough Times" (2017) blev udgivet. De er et ekstremt aktivt liveband og turnerer flittigere end de fleste.

Kadavar blev dannet af Christoph "Lupus" Lindemann (vokal + guitar), Philipp "Mammut" Lippitz (bas) og Christoph "Tiger" Bartelt (trommer), men i 2013 gik "Mammut" ud af bandet for at hellige sig andre projekter. Han blev dog kompetent erstattet af Simon "Dragon" Bouteloup. Deres shows bliver betragtet som en af de mest eksplosive live-oplevelser på den moderne rockscene og deres hemmelighed kan koges ned til tre ingredienser: Et lettilgængeligt og personligt brand af klassisk rock, en enkel tilgang til alt hvad de gør og den ubestridelige tyske vedholdenhed.

Det svenske hardrock/ prog/ proto-heavy metal band Hällas er med som support.
Onsdag
6. nov 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>