PUMPEHUSET og Good Times Præsenterer
Ka2

Der er lagt op til norske pop, når det er allerbedst, når Norske Ka2 spiller koncert i Pumpehuset den 10. december 2022.

Men hvem er Ka2 så? Ka2 blev til i foråret 2018, da duoen fra Bergen, bestående af Sondre Alvestad og Didrik Thulin, ville lave musik til deres venner. Inden for kort tid er Ka2s vennegruppe vokset gevaldigt. Med deres hyppige sangudgivelser har de to svævende drenge skabt sig et navn i det lange land.

Ka2 er et koncept, der skal opleves. Kendt for deres ekstravagante, farverige shows med psykedeliske elementer, har Ka2 med deres særlige blanding af svævende pop og hård elektronisk musik ramt en musikalsk nerve i både Norge og udlandet.

På trods af deres korte karriere har Ka2 opnået en solid fanskare og nået 20 millioner streams på Spotify alene. De har også samarbejdet med flere af Norges største kunstnere (Gabrielle og Kjartan Lauritzen), samt udgivet sange med Benjamin Ingrosso og Felix Sandman. De har derudover spillet flere af Norges største festivaler - Bergenfest, Neon, Slottsfjell og Findings ++.

Ka2 er nu klar med sit debutalbum "Evig Eventyr" og skal i den anledning på sin første albumturné, hvor de også lægger vejen forbi Pumpehuset i København. De lover en fest fra start til slut og et sceneshow uden sidestykke, med et enkelt budskab: At sprede kærlighed.

Billetsalget til koncerten i Pumpehuset starter fredag den 23. september kl. 10:00.
Hold øje med Ka2’s Instagram for info om presale, som starter allerede onsdag den 21. september kl. 10:00.
Lørdag
10. dec 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
?>