PUMPEHUSET og Bold.dk Præsenterer
ROCK&BOLD! JUVENTUS vs. FCK vs. VOKADIN

Der er lagt op til en fantastisk oplevelse, når bold.dk, Heineken og Pumpehuset teamer op for at præsentere de bedste Champions League-kampe i fuldendte omgivelser. Det er ægte HD-biografprojekter, kæmpe storskærm og ikke mindst fuld lyd fra Pumpehusets massive lydanlæg. bold.dk, Danmarks største og bedste fodboldsite, sørger for, at rammerne er præcis som fodboldconnoisseurs ønsker det, mens Pumpehuset sørger for ideel teknik og ikke mindst fantastisk rock'n'roll både før og efter kampen med et af landets mest fremadstormende, unge rockbands: VokaDin.

Heineken sørger, endnu vigtigere, for en kold Heineken at starte kampen på - dén er inkluderet i prisen. Dette er det første arrangement, men fremover vil en lang række Champions League-kampe kunne opleves i Pumpehusets fantastiske rammer.

Om Vokadin:
Vokadin leverer et sonisk spark af vaskeægte grunge og punket rock efter aftenens fodboldkamp, hvor bandet står klar til at vælte Pumpehuset bagover med deres rå og eksplosive liveset. Vokadin er et dansk rockband der i det seneste år har spillet intensivt på landets rockklubber, og nu er bandet klar til at levere årets sidste, gennemspillede rockeksplosion til det første Rock&Bold i Pumpehuset. Og det er et band med succes, som møder op. Debutalbummet fra i år, "My Fix before Yours" blev anmeldt sådan her, i et af de anerkendte rockmagasiner i England, "Viva La Rock":
Storming debut album from Danish punk/Alt rockers.
Fusing garage band Aesthetics with the snottiness and righteous fury of punk, there's a refreshingly contemporary feel to Vokadin's sound too. Replete with fat, thro bbing bass lines spiky guitar riffs and a singer whose vocal at times are as impassioned as Rage Against The machine's Zazk De La Rocha at his most FIRE-IN-THE-BELLY-BEST, it's a highly supercharged ball of frantic punk energy that exploads in your face.
Onsdag
27. nov 2013
dørene åbner
19:30
Showet starter
Pris
75 Kr. + gebyr
?>