PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Joy Crookes

Koncerten med Joy Crookes er udskudt til den 24. maj 2022 - billetkøbere modtager mere info fra billetudbyderen

Joy Crookes er hurtigt blevet en af de mest interessante nye artister på den britiske musikscene. Hendes unikke tilgang til historiefortælling kombineret med hendes smittende karisma har medført, at hun er blevet en enormt værdsat ny stemme. Hun bruger sin kreativitet som et værktøj til at forstå sin egen identitet, sit sted i verden og sine parforhold.

I en alder af bare 22 har hun opbygget en ekstremt loyal fanbase, opnår streamingtal i 100 millionklassen og har positioneret sig selv som en vigtigt og indflydelsesrig del af den up-and-coming britiske musikscene. Efter at have været nomineret til en Rising Star award til Brit Awards udsolgte hun sin allerførste UK tour på få timer. I 2021 udgiver Joy Crookes sin længeventede debut LP ’SKIN’. Det er en samling sange som hun har arbejdet på og finpudset gennem hele sin ungdom og endelig færdiggjorde sidste år under de mest uheldige omstændigheder. LP’en kommer til at berøre emner som mentalt helbred, parforhold og politik på den mest yndefulde og følsomme måde. Hun har skabt hvad der kan beskrives som et originalt værk, som både passer perfekt ind i nutiden, men samtidig føles totalt tidsløst.

UK har leveret nogle af de største sangerinder gennem tiden, og hvis man skulle udpege den næste i rækken til at få sit store internationale gennembrud, kunne Joy Crookes være et godt bud. Oplev hende på dansk grund, når hun indtager Pumpehuset med sin kraftfulde stemme 20. februar 2022.
Søndag
20. feb 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
215 Kr. + gebyr
?>