PUMPEHUSET og Skandinavian Præsenterer
Jonny Hefty & Jøden

HUSK AFTERPARTY:
DJ Static & DJ Noize - back 2 back
Thorsen - beatbox extravaganza
Alvarado
+ SurprisesSå er der cirkus i byen - Jonny Hefty & Jøden.

De 2 langhårede landsbytosser har pakket tourbussen med mikrofoner, pladespillere, iskolde øller og brandvarme rim. DJ Static sidder klar på bagsædet med benhårde beats og efter sommerens festivaler skulle ølvommene gerne være i topform til efterårets BAR MAVE TOUR.

De 2 jyders bromance startede i 2000, hvor den langhårede aalborgenser Jonny Hefty og den storskrydende østjyde Jøden mødtes på en banegård, så hinanden an, røg en
fredspibe og begyndte at lave riv-røv-ruskende jyde-rap. De gamle drenge har fortsat samarbejdet de sidste 15 år og spillet et hav af festlige koncerter de mest utrolige steder rundt omkring i landet.

Jonny Hefty & Jøden udgav i 2013 det forrygende album ”Den Fede”, som inkluderede singlerne ”Gamle Dreng” og ”Kom Igen”. Musikken er drevet frem af humoristiske indslag, overraskende rim, gode ideer, skæve historier og frem for alt en medrivende energi.

Der varsles om nyt BAR MAVE MUSIK fra de 2 langhårede rappere, men du ved ikke, hvad der rammer dig, før du står ude på de danske spillesteder... med bar mave!
Lørdag
31. okt 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>