PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Jonathan Johansson
VAZ

Jonathan Johansson, den svenske popmusiks ledsager mellem lys og mørke. Mellem dyster nattesort sorg og solrig eufori skabte han sit eget univers, og cementerede sin position som en af landets førende leverandører af fantastisk pop.
Som tydelig backup til denne påstand, finder vi hans tidligere værker:

– En Hand I Himlen (2008) - Et vidunderbarn i tekstform, Grammy-nomineret og bredt elsket.
- Klagomuren (2011) - Evolution gennem revolution; den samme DNA, men en anden krop, større og mørkere.
- Lebensraum! (2015) - Tvivlen kastet over glasskår. Samlet selvransagelse, der gav genlyd overalt på klubberne, i radioen, gennem små højttalere fra en mobiltelefon. Vi lyttede overalt. ”Ny/Snö” og ”Alla Helveten” tog føringen og
slap aldrig taget.

Jonathan Johansson udgiver sit fjerde album senere dette efterår. Titlen er Love & Devotion, og efter at have lyttet til de seneste singler "Real Thing" og ”Sommarkläder”, kan vi forestille os et nyt nøgent og stærkt aftryk på den påklædte, men åh så skrøbelige samtid. Vi har her at gøre med en kunstner, der ikke synes at overlade noget til tilfældighederne, der blander sort med hvidt og skaber guld.
– Jeg laver albums, har altid gjort og vil fortsat gøre det. Dette er en historie om at finde hjem hos en person. Om tvivl og selvhad, der står i vejen. Men at det er muligt at komme hjem. Eller, i hvert tilfælde blindt bilde sig selv ind at du gjorde det.

Hans katalog har gennem årene opbygget en stærk platform, hvor liveperformeren Jonathan Johansson trygt kan stå, forankret og ubekymret legende, gå hele vejen og berøre hele det følelsesmæssige register. Malmø-sønnen spiller på et niveau, der skaber alvorlig svimmelhed halvvejs op. Årstidens naturlige mørke får lov til at folde sig ud, for dette efterår vil blive lysere med Jonathan Johansson.

Med som support er de to svenske søstre i duoen Vaz. To producere/sangskrivere der blander traditionelle afrianske trommer med elektroniske beats og multi-dimentionelle harmonier. “A DIRTY LOVE AFFAIR BETWEEN THE URBAN AND THE ELECTRONIC” hvis man spørger søstrene selv. De har bl.a udgivet nummeret "Walk For Me", der var den officielle sang for den verdensomspændende H&M x Balmain kampagne.

Fredag
25. nov 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
200 Kr.
VAZ
Placeholder image
?>