PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Joey Valence & Brae

Watch yo step and ch-check it out! Internetsensationen Joey Valence & Brae har hele verden for deres fødder, og nu tager de for første gang deres højenergiske, karismatiske og old-school hiphop-lyd med til Danmark. Sæt et stort, fedt kryds i kalenderen den 27. november, hvor duoen indtager Pumpehuset!

Det begyndte med to venner, der fjollede rundt i et lydstudie, det tog fart med førstepræmien i en talentkonkurrence, og det peaker i dette øjeblik med mere end en million samlede følgere på Instagram og TikTok foruden en verdensomspændende tour, der blandt andet har bragt dem til britiske festivalhøjdepunkter i Leeds og Reading.

Joey Valence & Brae genskaber i fællesskab den løsslupne hiphop-æstetik fra 1980’erne 1990’erne, centraliseret omkring navne som Beastie Boys og The Prodigy, med et friskt touch, to åbenlyst underholdende personligheder og en indlevende tilstedeværelse på de sociale medier. De to unge producere og MC’s har et mesterligt blik for, hvordan man skaber og har en tæt dialog med en enorm og boblende fanbase, og deres lyd er lige så oprigtig og hjertelig, som den er rå.

Joey Valence & Brae har i løbet af det seneste år udgivet et lille dusin singler, der tæller kæmpehits som ‘Punktactics’, ‘Hooligang’ og ‘Underground Sound’, og de nye boom bap-bastioner bevarer energien og er flyvende på nye numre som ‘Watch Yo Step’ og ‘Startafight’. Hvis de utallige videoklip fra duoens omrejsende tourliv giver en retvisende smagsprøve for hvad der er i vente – koncerter med backflippende publikummer og quirky moshpits – skal man glæde sig til deres koncert i Pumpehuset!
Søndag
27. nov 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>