PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Joey Badass
Hans Solo

Han er ung, anmelderrost og rocker både hiphop-flow og bøllehat. Den amerikanske rapper Joey Bada$$ vender tilbage til København for at rive Pumpehuset rundt med oldschool hiphop og imponerende rimflow fredag den 5. december.

Trods den unge alder er amerikanske Jo-Vaughn Virginie Scott, bedre kendt under navnet Joey Bada$$, en rutineret herre. Han er co-founder af hiphop-kollektivet Pro Era med hvem han har udgivet tre anerkendte mixtapes. Herudover har Brooklyn-rapperen udgivet tre mixtapes i eget navn, hvoraf især ’1999’ har fået mange roser med på vejen. Det smed han i øvrigt som syttenårig!

Joey Bada$$s tilbagelænede og selvsikre flow trækker referencer til forbilledet Nas. Hans klassiske og nostalgiske tilgang til genren har gjort Joey Bada$$ til en af de mest interessante navne i den yngre hiphop-generation. Gennem de sidste år har protegeen fra Brooklyn arbejdet sammen med navne som Mac Miller, Big K.R.I.T., A$AP Rocky, Kendrick Lamar (nå ja, der var vist noget med en beef om New Yorks rap-trone her) og Danny Brown.

Lige nu arbejder Joey Bada$$ på sit første studiealbum ’BA.Da.$$’, der udkommer senere på året, så Pumpehuset danner rammen for både nye tracks og good ol’ classics, når Joey Bada$$ gæster huset den 5. december.
Fredag
5. dec 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
235 Kr. + gebyr
Hans Solo
Placeholder image
?>