PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
JINJER

Det hotteste navn på den ukrainske metalscene, JINJER, kommer til Pumpehuset til november.  På mindre end 10 år har det ukrainske progressive groove metal-band, JINJER, skabt deres helt egen position i heavy metal-landskabet og i 2019 tager de det til et helt nyt niveau. JINJER, der kan kaldes noget af en ”musiksærling”, startede i 2009. De betragter dog deres officielle start som at være i 2010, da den fantastiske vokalist og femme fatale Tatiana Shmailyuk blev en del af gruppen. De første fem år brugte bandet på at perfektionere deres lyd, samt udgive deres første to udgivelser. Derudover, begyndte de at turnere uden for Ukraines grænser og fanbasen voksede og voksede.

JINJERs intense arbejdsmoral ledte til at de fik en pladekontrakt på Napalm Records og udgav den anmelderroste ’KING OF EVERYTHING’ i 2016. Singlen ’PISCES’ blev en game changer for bandet og den fik hurtigt millioner af streams og views. Med ’KING OF EVERYTHING’ viste bandet deres musikalske overlegenhed og udvikling. Dette åbnede sluserne for endnu mere international anerkendelse og større verdensturnéer som JINJER med glæde drog ud på.

Sidenhen, har JINJER nærmest turneret verden rundt nonstop og har blandt andet været afsted med bands som Arch Enemy, Cradle Of Filth og DevilDriver. Sidst de besøgte Danmark var det i BETA. Til november bringer kvartetten deres eksplosive blanding af groove metal og hardcore progressive til endnu større rammer i Pumpehuset.

Support: The Agonist
Fredag
15. nov 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
200 Kr. + gebyr
?>