JEREMY LOOPS

Support: Mat Mchugh

Jeremy Loops er fra Cape Town og har smidt lyden af de afrikanske rødder ned i en smeltedigel af genrer, både folk, country, blues og sågar rap er blevet blendet sammen i et smukt virvar, der i 2014 kulminerede med debutalbummet ”Trading Change”. Et album der røg direkte ind på førstepladsen på den sydafrikanske iTunes og efterfølgende blev udgivet i USA i 2015.

Efter at have været med som support på Rebelutions ”Winter Greens Tour” fulgte to soloturnéer i det amerikanske, ”The Jeremy Loops US Tour” og ”The Trading Change Tour”.

Det europæiske gennembrud kom dog først efter Loops varmede op for Twenty One Pilots i 2015. Turnéen endte desværre brat med kun tre koncerter tilbage, da Paris blev udsat for terrorangreb i november sidste år.

Nu er Loops tilbage og klar med sin helt egen europæiske turné. Som kunstnernavnet antyder, gør den sydafrikanske sanger brug af loop-pedalen, når han står på scenen, meget lig Ed Sheeran. Udover at bruge loops i sin musik, er Jeremy Loops også begejstret for banjo og harmonika i sit musikalske udtryk, hvilket resulterer i en særdeles alsidig liveoptræden.

Jeremy Loops forener genrer og udtryk på en måde, så ingen kan stå stille og alle kan være med, når han gæster Pumpehuset den 3. november.