PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Japandroids

Efter tre års koncertpause og fem års udgivelsespause er der igen livstegn fra de canadiske livefavoritter Japandroids. En ny single er netop kommet på gaden, og d. 27 januar følger et helt album. Den 18. april giver de koncert på Pumpehuset.

Da Japandroids i 2013 forlod scenen efter den sidste koncert på turnéen for deres andet album, Celebration Rock, forlod de den helt. Efter at have besøgt over 40 lande og givet mere end 200 koncerter, bl.a. i Pumpehuset, trak tomandsbandet fra Vancouver guitarstikket godt og grundigt.

I tre år spillede de ikke én tone, og med beskeden ”time for us to disappear into the ether for a while, y’all stay crazy forever” forsvandt de også fra mediernes søgelys. Facebookkontoen stod stille indtil august i år, hvor en kortere comeback-turné blev annonceret. Siden har internetgryden simret med rygter om, at der også skulle være nyt materiale på vej. Det er os en glæde nu at kunne bekræfte, at den er god nok. Den nye single ”Near to the Wild Heart of Life” er netop blevet udsendt, og d. 29. januar kommer albummet af samme navn.

”Near to the Wild Heart of Life” har den samme blanding af højtempo-desperation og Bruce Springsteensk energi, der gjorde Celebration Rock til et af 2012’s mest roste albums, og en Japandroids-koncert til et must see for alle punkromantikere med popører. Samtidig udmærker ”Near to the Wild Heart of Life” sig ved at være bandets måske mest melodiøse nummer til dato. Det lover godt for det kommende album og koncerten d. 18. april på Pumpehuset.
Tirsdag
18. apr 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
190 Kr.
?>