PUMPEHUSET Præsenterer
Jaguar Moon + The Soft Eggs
Jaguar Moon + The Soft Eggs spiller i Byhaven den 29. august - som sædvanligt er der fri entré. Restaurant Uformel serverer lækker mad og baren er spækket med gode øl, naturvin og friske cocktails. Læs mere på byhavenkbh.dk - Byhaven åbner kl. 15 og musikken starter omkring kl. 18.30

The Soft Eggs
Whalesounding, transcenderende, psychrock udsprunget fra den svenske progrockscene. The Soft Eggs er en ambient psykedelisk rockduo inspireret af den svenske progrockscene ved bands som Träden, Dungen, Baby Grandmothers og den indiske sitar psych syre-bølge, der florerede i 60’erne.

Musikken er drevet af skæve jazzharmonier, hvallyde, slideguitar og skaber et transcenderende, drømmende lydbillede. The Soft Eggs herkulesarbejder på debutpladen pladen Tantric Ells.

Jaguar Moon
Jaguar Moon er en ny indietrio med base i et lille vindskævt træhus tæt på Nordskoven. Her har gruppen over de sidste måneder omsat en række af frontmand Bjarke Bendtsens sangskeletter til mørk og minimalistisk popmusik, som trækker på 60’er soul, natlige junglevibes og lyden fra et gammelt orgel og dets old school bossarytmer. I front er Bendtsens dragende vokal der, indhyllet i gamle rumklange, folder sig ud i et forførende univers, hvor tremologuitarer og Ennio Morricone-inspirerede kor får nostalgien og afgrundsdybe fortidsminder til at pible frem.


Torsdag
29. aug 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>