PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Jacob Whitesides

Det er kun to måneder siden at den unge singer/songwriter Jacob Whitesides besøgte Danmark for første gang. Han spillede i maj måned UDSOLGT koncert i Lille VEGA til stor begejstring for de fremmødte fans, og med sin nyeste EP ”A Piece Of Me” i bagagen, og en kæmpe opbakning af YouTube følgere, er efterspørgslen på den amerikanske sanger så stor, at vi er glade for at kunne offentliggøre en ny koncert i Danmark til efteråret.

Historien kender de fleste allerede, men Whitesides har ligesom flere unge kunstnere haft succes med at ligge sine videoer og sange op på YouTube. På blot få år har den unge singer/songwriter vist, at man kan komme langt med musikalsk talent og flair for brugen af de sociale medier.

Jacob Whitesides enorme opbakning viser sig i de over 305.000 YouTube subscribers, 1.72 mio. følgere på Twitter, 972.000 Instagram følgere og hans 1.4 mio. Facebook fans. Den første video blev filmet af hans lillesøster, og siden da er det blevet til utallige videoer, covernumre og senest en ep med sine egne sange. Det er der, som sagt, ikke noget nyt i, men at en ny singer/songwriter har den gennemslagskraft hører i den grad til sjældenhederne.

Jacob Whitesides er opvokset i Tennessee i USA, og lyttede fra en meget ung alder til kunstnere som John Mayer og Jack Johnson; inspirationskilder som man godt høre i hans egne sange. Interessen for selv at spille musik kom i en alder af 13, hvor han tog til en lokal bluegrass-festival med sin musikerfar. Derfra gik det stærkt med at lære sig selv at spille guitar, spille med i sin fars coverband, skrive sine egne sange og opbygge selvtilliden til at præsentere sine sange for publikum.

Her over fire år efter bluegrass-festivalen har Whitesides udgivet sin første ep, med titlen ”A Piece Of Me”. EP’en udkom i februar i år, og nåede op på en femteplads på iTunes album chart, og lå i dagevis som nummer 1 på ITunes singer songwriter chart i hjemlandet USA.

Talentet er fortsat ikke til at tage fejl af, og Jacob Whitesides er lig med lydsporet til dette efterår, som begynder torsdag den 1. oktober på KB3 i Kødbyen i København.
Torsdag
1. okt 2015
dørene åbner
18.00
Showet starter
19.00
Pris
295 Kr. + gebyr
?>