PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
Ivan Martinez + Alexander Oscar

Ivan Martinez
Ivan Martinez er ny på den danske popscene, men har allerede optrådt i TV2 GO’morgen Danmark, fået massiv airplay på de danske radiostationer, fået adskillige fangrupper - de såkaldte ”Martini’er” samt haft sin single som titelsang til TV2’s komedieserie ’Grethe’.

Ivan Martinez originalitet kommer i høj grad til udtryk på den nye single ’Kaffekys’, hvor inspirationen ifølge Ivan er hentet fra forbilleder som John Mayer og Shawn Mendes. Den nye single er skrevet med inspiration fra Ivans eget liv og handler om den følelse man har den første morgen man deler sammen med en man er forelsket i. En morgen hvor alt er magisk og romantisk med en kaffe på sengen og uendelige kys.

Alexander Oscar
Talentet var fra tidlig alder, helt åbenlyst og efter flere YouTube videoer med 100.000 vis af afspilninger, opstod der interesse fra flere sider. ”Jeg havde tilbud fra flere af de helt store labels i Danmark og også fra Sverige var der pladeselskaber og managements der var interesseret i at signe mig”
Den kun 18-årige unge mand fra Aarhus, har igennem en lang årrække haft musik i blodet men det er først nu han føler at han har fundet sin lyd og det ståsted han er tilfreds med - nemlig den pop-inspirerede R&B.

Alexander Oscar udkom d. 3 Marts, 2017 med sin debutsingle ”Ocean View”, der er med til at skubbe foråret i gang og vinteren længere på afstand.
Fredag
26. maj 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>