PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Isaiah Rashad

Tennessee-rapperen Isaiah Rashad var i sine unge år overbevist om, at hans karrierevej skulle være at forkynde den kristne tro, lige indtil Rashads bror introducerede ham for OutKasts mesterlige album ATLiens. Herefter hørte Isaiah i stedet kaldet fra hiphop og begyndte at pjække fra high school for at ryge inspirationsurt og optage demoer. I 2012 fik tunge fyre som Kendrick Lamar, Jay Rock og Schoolboy Q øjnene op for den unge Isaiah Rashad, der efter en tour med Juicy J kickstartede sin hiphopkarriere med at signe det californiske superlabel Top Dawg Entertainment.

Trods sin unge alder, virkede amerikanske Isaiah Rashad som en helstøbt og moden rapper på debuten Cilvia Demo fra 2014. En EP, der endte på Billboard 200 charten og landede ham supportgigs på hele Schoolboy Q's internationale Oxymoron-tour. Siden da har en kamp mod depression og afhængighed  truet med at afspore den 25-årige rappers lovende karriere, men Rashad åbner i stedet op og afværger et sammenbrud ved at skrive brutale, ærlige tracks og selvbevist formidle det  hårde liv i misbrug og melankoli.

Det aktuelle album The Sun’s Tirade er således et komplekst portræt af en mand i forandring og ikke mindst en djævelsk skarp og varieret hiphop-plade, vi ikke kan vente med at se ham levere den 17. april, når Isaiah Rashad rammer Pumpehuset på sin første internationale headline-tour.

Isaiah Rashad Meet & Greet Upgrade


Denne upgrade inkluderer:


• VIP Early Entry til spillestedet


• Mød Isaiah Rashad til Meet & Greet


• Få taget et personligt fotografi sammen med Isaiah Rashad


• Specialdesignet Isaiah Rashad tour trøje (eksklusivt kun for VIP-pakken)


• Souvenir tour plakat


• Et officielt Meet & Greet laminat


• Der er et begrænset antal Meet and Greet pakker


Bemærk – Dette er kun en upgrade; du skal købe en almindelig koncertbillet gennem den lokale billetudbyder og købe her http://bit.ly/IsaiahRashadVIP  for at deltage i Meet & Greet


 

Mandag
17. apr 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
?>