PUMPEHUSET og Indisciplinarian Præsenterer
Indisciplinarian Fest 2019

Sidste års INDISCIPLINARIAN FEST i Pumpehuset blev en kæmpe succes med en fyldt Byhaven, et næsten udsolgt Pumpehuset, og syv fremragende koncerter fra de fremmeste bands i den mere utilpassede ende af dansk metal og hardcore. Selskabets én-dags festival vender tilbage igen i år, når INDISCIPLINARIAN FEST 2019 løber af stablen lørdag d. 18. maj 2019 i Pumpehuset i København.

Årets line-up

MORILD
ALKYMIST
SONS OF CAIN
NYT LIV
BASTARD GRAVE
EYES
SEBASTIAN WOLFF

Også i år optræder syv bands og kunstnere, men hvor line-uppen sidste år kun bestod af label-relaterede artister, forholder det sig lidt anderledes i år. INDISCIPLINARIAN har valgt at kuratere et line-up i Byhaven bestående af kunstnere, som ikke udgiver musik på selskabet, men som selskabet ikke desto mindre er fans af. Kellermensch-frontmanden SEBASTIAN WOLFF lægger ud med et solo-sæt, herefter overtager københavnske EYES med deres intense blackened hardcore, inden de svenske old school-dødsmetallere BASTARD GRAVE afslutter Byhavens program med fri entré denne dag.

Herefter starter den Indisciplinarian-relaterede lineup inde i Pumpehusets Sorte Sal, hvor billetterne koster 140 kr. Først på scenen er selskabets nyeste signing, det albumdebuterende dansksprogede hardcore-band NYT LIV, og herefter følger mørkemændene SONS OF CAIN, den progressive doom-kvartet ALKYMIST og afslutningsvis optræder et sidste band, som annonceres i starten af maj. Posteren til INDISCIPLINARIAN FEST 2019 er skabt af Rising-sanger og illustrator Morten Grønnegaard, og de første halvtreds gæster i Sorte Sal får et gratis fysisk eksemplar af posteren med sig hjem.

INDISCIPLINARIAN har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Morild, Alkymist, Orm, Solbrud, Fossils, Rising og Piss Vortex. Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den kommercialiserede del af den uafhængige musikbranche, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer. INDISCIPLINARIAN kuraterer deres udgivelser ud fra parametre som kunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og netop disse træk er gennemgående hos alle de kunstnere, som INDISCIPLINARIAN arbejder med

INDISCIPLINARIAN FEST returns on May 18th 2019 at Pumpehuset and Pumpehusets Byhave in Copenhagen. Free show at Byhaven and tickets at 140 Dkr for the Pumpehuset line-up!
Lørdag
18. maj 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
140 Kr. + gebyr
?>