PUMPEHUSET og BAWS Præsenterer
Immortal Technique
Akir + Hasaan Salaam + Nixen

OBS: TUDSEGAMMELT SPILLER GRATIS UDENDØRSKONCERT I PUMPEHUSETS BYHAVE KL. 18.30


Immortal Technique er en 35 år gammel peruviansk-født amerikansk rapper, der især er kendt for sine politiske tekster og aktivisme. Gennem det sidste årti har han prædiket og rappet om alt fra religion, racisme og samfundsklasser til den amerikanske regering.

I 1998 afsonede Felipe Andres Coronel, som er navnet på Immortal Techniques fødselsattest, en fængselsstraf. Da han blev løsladt begyndte han at kaste sig over rappen som en måde udtrykke sine holdninger og udgav i 2001 det selvfinansierede album ”Revolutionary Vol. 1”. Albummet indeholdt bl.a. historiefortællingen ”Dance With The Devil”, der øjeblikkeligt skaffede ham opmærksomhed verden rundt. Albummet er sidenhen blevet genudgivet hele to gange.

Siden da har Immortal Technique udgivet tre album og medvirket i flere dokumentarer bl.a. om hans velgørenhedsarbejde, hvor han har doneret pengene fra en tidligere tourné til børnehospitaler i Sydamerika.

Det er en af det 21. Århundredes mest kontroversielle og omdiskuterede rappere, der gæster København og Aarhus til juni og en velrenommeret liveperformer, som bl.a. fik titlen ”Årets hiphopnavn på Roskilde Festival 2006” af Gaffa foran folk som Kanye West. Koncerten udløste også hele seks hjerter i Politiken. Technique har kun spillede udsolgte koncerter i hele Europa de sidste 2 år.

Supporten leveres af AKIR + HASAAN SALAAM og danske Nixen.

Tudsegammelt:  Med en smadret og rungende tuba, tunge trommer, skæve tekster, kontrabas og jazzede beats leverer det fem mand høje orkester, Tudsegammelt, den lyd dansk rap har savnet.  Med rødder i hiphop og jazz har gruppen siden 2010 rejst landet tyndt i en tudsegammel tourbus, fyldt til randen med instrumenter.

Tudsegammelt består af fem mand, alle oprindeligt fra det sydlige Jylland, men nu med base i København og allerede fra gruppens start var én ting helt sikkert; Alt skulle gøres rigtigt!

Gruppens første gadesingler førte til en pladekontrakt på et fuldlængde album hos selskabet Echo Out Cph. Denne selvbetitlede udgivelse blev i efteråret 2012 nomineret til årets hiphop udgivelse af Gaffa kun en måned efter at gruppen var nomineret til en Underground Music Award for bedste upcomming hiphop act.
Torsdag
20. jun 2013
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
280 Kr. + gebyr
Akir
Placeholder image
Hasaan Salaam
Placeholder image
Nixen
Placeholder image
?>