PUMPEHUSET Præsenterer
Immolation + Full Of Hell
Monuments Of Misanthropy

Support: Monument Of Misanthropy + Stortregn


New Yorks dødskonger, Immolation, teamer til forår op med et af USA's mest lovende nyere grindcorebands, Full Of Hell, til en aften med lige dele dissonant death metal og aggressiv musikalsk destruktion.

Immolation har siden start-halvfemserne været garant for første klasses dødsmetal og er lige nu aktuelle med pladen 'Atonement', hvormed bandet ufortrødent fortsætter ad dødsvejen ved at straffe deres instrumenter med knivskarp præcision og skaber endnu en mørk udgivelse i verdensklasse. Trods skiftende metaltrends op gennem 90'erne og 00'erne har Immolation holdt sig til deres egen stil med karakteristisk dissonant riffing og de tekniske kompositioner i højsædet, og der hersker ingen tvivl om at bandets hårdnakkede vedholdenhed og dedikation til dødsmetallen gennem alle disse år har ført dem op i metallens verdenselite.

Aftenen byder desuden på support fra de noget yngre landsmænd i Full Of Hell, der bevæger sig i den hårdere ende af eksperimenterende grindcore. Samtlige publikummer, der var vidner til bandets show på Roskilde Festival i sommer, vil vide at den største udfordring til deres forårskoncert i Bombehuset bliver at holde sig oprejst. Full Of Hell er aktuelle med den roste skive 'Trumpeting Ecstasy', hvor de leverer intense soniske angreb, som vi glæder os til at få kastet i ansigtet d. 2. april.
Mandag
2. apr 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
180 Kr. + gebyr
Monuments Of Misanthropy
Placeholder image
?>