PUMPEHUSET Præsenterer
Immolation + Broken Hope

Efter over 20 år vender de amerikanske dødskonger i Immolation tilbage til Pumpehuset, hvor de sammen med Broken Hope tæsker din kolde vinterkolde krop varm med kompromisløs death metal.

Under dødsmetallens spæde fødsel i starthalvfemserne var Pumpehuset, lige som nu, vært for nogle af genrens største og mest ekstreme shows i København. Heriblandt også et legendarisk show d. 10. oktober 1991 med et ungt og lovende metalhåb, Immolation, sammen med Massacre og esbjergensiske Invocator.
Koncerten blev dengang beskrevet som ”en energisk og euforisk aften” af Danmarks metalskribent nr. 1 Jens Jam Rasmussen under ”Metalspalten” i Gaffa, og Immolation må siges at have holdt jernene i ilden siden da.
I år udgav bandet plade nummer 9, ”Kingdom Of Conspiracy”, der har modtaget stor ros og anerkendelse, og der hersker ingen tvivl om at bandets hårdnakkede vedholdenhed og dedikation til dødsmetallen gennem alle disse år har ført dem op i metallens verdenselite.

Se frem til en nådesløs gang ekstremmetal, leveret af to af de mest erfarne bands på scenen, der bliver eksekveret med en dødsmetalvituositet, som kan få selv den ældste metalfan til at circlebange.
Torsdag
30. jan 2014
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.45
Pris
170 Kr. + gebyr
?>