PUMPEHUSET Præsenterer
Ice Cream Cathedral + Taragana Pyjarama - Byhaven

KOM GRATIS TIL KONCERT I PUMPEHUSETS BYHAVE!

Roskildeaktuelle Ice Cream Cathedral og pladeaktuelle Taragana Pyjarama giver en gratis og spontan dobbeltkoncert i Pumpehusets byhave onsdag den 10. juli.

ICE CREAM CATHEDRAL er netop vendt hjem fra en uforglemmelig Roskilde Festival, som trioen åbnede for fyldt Pavilion Jr.

Anmelderne var enige og gav stjerner og flotte ord med til bandet, der siden udgivelsen af debuten 'The Drowsy Kingdom' i maj har vist sig som et af Danmarks mest lovende orkestre med deres harmoniske og melodisk stærke musik. Selv kalder de den space-pop - en selvopfunden genrebetegnelse for Ice Cream Cathedrals både uskyldigt feminine og musikalsk potente univers. Støjende effekter, tindrende klare akkorder og distinkt vokal kolliderer med hinanden i Ice Cream Cathedrals musik, som på en og samme tid rækker dig hånden og stræber langt ud i atmosfæren.

TARAGANA PYJARAMA alias Nick Kold Eriksen har netop udgivet minialbummet 'Nothing Hype', opfølgeren på sidste års fuldlængde album 'Tipped Bowls'. Taragana Pyjarama er electronica, dansabelt og drømmende på en og samme tid. Anmelderne er naturligvis vilde med det, og også live tager Taragana Pyjarama stikket hjem, når enmandsprojektet bliver til en trio med livertrommer og synthesizere.

Om Byhaven: Pumpehuset har bygget en dejlig, grøn og afskærmet Byhave – lige midt i byen. Her er en fin scene og sommeren igennem teamer vi op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en række koncerter under åben himmel.

Haven har åbent hver onsdag-lørdag til hygge, eksamenslæsning, grill og picnic. Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.
Onsdag
10. jul 2013
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Gratis Kr.
?>