PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Ibrahim Electric

Pumpehuset er tilbage som en del af Copenhagen Jazz Festival, og det fejres med et brag af en natkoncert på festivalens afsluttende lørdag med en af de mest efterspurgte jazzrock-orkestre her ​i landet. Ibrahim Electric byder på uset originalitet og energi i deres musikalske tosserier.

Den fandenivoldske danske trio Ibrahim Electric har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric består af intet mindre end tre store kapaciteter indenfor dansk jazz, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Alle har de skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og som ”side men” hos forskellige kunstnere i ind- og udland.

Ibrahim Electric har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på 4 forskellige kontinenter, lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca. I oktober 2012 udgav bandet deres syvende album med titlen ”Isle Of Men”, hvor opskriften endnu engang er blevet forbedret, men stadig henter sine råvarer fra jazz, funk, 50'er rock 'n' roll, soul, blues, disco, afrobeat m.m. Alle disse musikalske referencer bliver blandet sammen til den klassiske "Ibrahim Electric-gryderet", hvor grundelementerne stadig – ligesom da bandet startede for over 10 år siden – er energi, power, virtuositet og spilleglæde!
Line up:

Stefan Pasborg (Trommer )Jeppe Tuxen (Hammond B3 )
Lørdag
12. jul 2014
dørene åbner
22:00
Showet starter
23:00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>