PUMPEHUSET Præsenterer
Hypnotic Brass Ensemble
Fergus Murphy (dj)

Det er en almindelig opfattelse, at brassbandtraditionen er centreret omkring New Orleans, Louisiana, hvor den er dateret helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Det er til gengæld et faktum, at en af verdens bedste grupper på scenen kommer fra den sydlige side af Chicago. Vi taler selvfølgelig om verdens mest elskede brødrebrassband, Hypnotic Brass Ensemble, der den 23. november endnu engang er klar til at blæse et propfyldt Pumpehus omkuld.

Inden brødrebandet skød deres internationale karriere i gang med sin allerførste udenlandske koncert i Danmark, optrådte brødrene som gademusikanter i Chicagos undergrund. Dengang lyttede de mest til NWA, Public Enemy, Eazy- E og Ice Cube, men som søn af jazzkoryfæet Sun Ras legendariske trommeslager Philip Cohran var jazzen aldrig særligt langt væk. Så da de alle senere rejste fra Chicago til Los Angeles, New Orleans og til sidst New York, var det oplagt for det nimandhøje blæseband at finde den helt rigtige lyd i en af tung blanding af hiphop, blæserjazz, funk og soul.

Resten er historie og som Hypnotic Brass Ensemble har de siden udgivet et utal af album og ep’er, spillet udsolgte koncerter i USA og Europa og optrådt og indspillet med en lang række markante kunstnere som Mos Def, De La Soul, Prince, Erykah Badu, Tony Allen, Gorillaz og Prince.

Glæd dig til et ordentligt skud hiphopinficeret blæserjazz fra et af verdens bedste livegrupper, der lød således da de gæstede huset i 2012: http://bit.ly/2cKjzu1
Onsdag
23. nov 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
168 Kr.
Fergus Murphy (dj)
Placeholder image
?>