PUMPEHUSET Præsenterer
Hurts
Karl William

Vi har modtaget denne besked fra Hurts:
Unfortunately, due to unforeseen circumstances we have been forced to cancel our October shows in Copenhagen, Oslo and Malmo. Refunds will be available for all tickets from your vendor. All other tour dates will be going ahead as planned. We hope to be back in Scandinavia soon.   HURTS x 

Købte billetter refunderes via Billetlugen.

 

Hurts, den engelske synthpop duo bestående af Theo Hutchcraft og Adam Anderson, gæster Danmark igen til efteråret, hvor de indtager scenen i Pumpehuset, med deres nye album ”Exile” der udkom 11. marts.

”Exile” følger op på Hurts’ succesfulde debutalbum ”Happiness” fra 2010, som indeholdte hit singlerne ”Wonderful Life” og ”Better Than Love”.

Første single ”Miracle”, som kan høres HER, viser et band der med stor tydelighed er tilbage i en storslået popform, og både engelske NME og BBC er begejstrede for det nye udspil. Der er absolut ikke lagt skjul på at de to englændere stadig er lige så teatralske og dramatiske end nogensinde, dog er ”Exile” en smule mere melankolsk end tidligere, men det klæder bestemt det britiske popband.

Danmark har en speciel betydning for Hurts, der udsendte radiohittet ”Wonderful Life”, som det allerførste sted i verden og det kunne mærkes, da de spillede i Store VEGA i 2011. Koncerten viste et band som live, på alle måder mestrede at underholde deres fans til fulde med gode melodier, nærvær og energi.

Support: Karl William
Trods en alder på bare 18 år, fremstår den århusianske Karl William meget voksen og eftertænksom i hans udtryk, og formår med hans finurlige lyrik at fastlåse sine lyttere. Karl skriver om livet, som livet er, med en poetisk og meget ærlig tilgang, som lydmæssigt finder sine rødder i r&b, trap, og tekstuelt med referencer til en ung C.V. Jørgensen.

Karl William lagde d. 3 september Ep’en ”1. Sal”, op til gratis download, indeholde fire numre, deriblandt ”Kostumeramt”, der er blevet taget godt imod af den danske presse, der har åbnet øjnene for det unge talent. Karl har skrevet teksterne på numrene, hvor man bag produktionen finder Orbit Crew og Thais, der klæder Karls døsige vokal. De fire skæringer på ”1. Sal” er bare starten på et længere udgivelsesforløb, som uden tvivl ikke kommer til at gå nogen forbi det næste års tid.
Mandag
28. okt 2013
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
220 Kr. + gebyr
Karl William
Placeholder image
?>