PUMPEHUSET Præsenterer
How To Dress Well

Varm op med Tom Krells seneste How To Dress Well-mix for Fact Magazine her eller lyt til ti selvvalgte numre, der har inspireret Krell på hans seneste album 'Total Loss'.


Filosofi-forskeren Tom Krell er manden bag How To Dress Well, der vel er det nærmeste man kommer avantgarde indenfor en genre, der ofte bevæger sig i et ret veldefineret musikalsk rum, men som Krell har sat sig for at udfordre med en mere abstrakt og lo-fi-agtig tilgang.

Hans falsetstemme står helt central i de drømmeagtige lydbilleder, hvis melodier først efter lidt tid udfolder sig som de smukke ballader, de er. Det er ikke den R’n'B vi kender fra radioen, men alligevel uhyre iørefaldende og al umagen værd, hvis man giver sig tid til den.

How To Dress Well udsendte efter en lang række singler og ep'er sit anmelderroste debutalbum ”Love Remains” i 2010 og spillede årets efter på Roskilde Festival foran et tætpakket publikum i Roskildes dengang nye lukkede Gloria-telt. I september i år udkom Krells længeventede opfølger 'Total Loss' så, og med ligeså mange roser, som det foregående album, kan han her en god måneds tid senere opleves med sit nye firemandsband i Pumpehuset.
Torsdag
25. okt 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>