PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
The Horrors

Koncerten med The Horrors 6. december i Pumpehuset er desværre aflyst på grund af uventede omstændigheder.

Billetter kan refunderes, hvor de er købt.

The Horrors er blevet udråbt til at være de næste Sex Pistols af det anerkendte musikmagasin NME og alle bandets fire albums debuterede på den engelske top 40 hitliste. Nu vender de tilbage til Danmark med nyt materiale, i form af deres seneste album Luminous, der lige er blevet anmeldt til 4 ud af 5 stjerner i The Guardian.

The Horrors slog igennem med debutalbummet Strange House i 2007 og det bragte dem til både SXSW Festival og Glastonbury Festival, hvor anmelderne især lagde mærke til bandets energiske live optrædener. Samme år varmede de op for Arctic Monkeys på deres udsolgte UK tour.

Siden er det blevet til 3 albums fra det engelske band, der i 2009 vandt prisen for Best Album i NME for Primary Colours og i 2011 udsendte de deres tredje album Skying, som blandt andet fik 5 stjerner af Soundvenue og høstede gode anmeldelser verden over.

Sidste gang The Horrors gæstede Danmark var i 2009, hvor de både spillede et udsolgt show i Lille Vega. Nu kan man igen opleve bandet, når de giver koncert i Pumpehuset 6. december.
Lørdag
6. dec 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>