PUMPEHUSET og Gearbox Agency Præsenterer
Honningbarna
Riverhead

Gennem de seneste seks år har Kristiansandbandet Honningbarna tiltrukket stor opmærksomhed i både hjemlandet og på den anden side af grænserne. Seneste Pumpeshow var som support for landsmændene i Skambankt, hvor de leverede en højenergisk punkfest, der gennemrystede en pakket kransal.

Honningbarna debuterede i 2010 med EP'en "Honningbarna" og vandt i 2011 Den Norske P3-konkurrence for usignede bands "Dette års Uberørt". Samme år udgav de deres debutalbum "Let Go alarmer", som blev tildelt den norske Grammy i rockkategorien.

Siden da har Honningbarna udgivet to albums, "The World Is Easy" (2013) og "Up The New Blank" (2015), hvorefter de drog afsted på en pakket EU-tour og en fællestour med Razika i Norge. Samme år høstede festpunkerne en velfortjent pris for "Årets Liveartist" i Norges P3 Guld.

Honningbarna udgiver d. 30. september deres fjerde album på eget pladeselskab Ny Blank. En udgivelse, der til oktober kickstarter en Skandinavientour og bringer dem forbi Pumpehuset torsdag d. 27/10.

Support: Riverhead
Riverhead er et københavnsk band, der på trods af rødder i hardcorehårdtslående konstellationer som Halshug og As We Fight, bevæger sig tættere mod noise og punk rock. Hvor hardcoren ofte insisterer på udelukkende at kredse om hurtige D-beats og skærebrænderskarp riffing, trækker RIVERHEAD musikken i en mere dynamisk, støjrocket og melodisk retning samtidig med at de bevarer den notoriske punkenergi.
Bandet giver dig en forfriskende og catchy punkrocklammer til trommehinden på deres første 2 numre lange demo, der kan høres her.
Torsdag
27. okt 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
148 Kr.
Riverhead
Placeholder image
?>