PUMPEHUSET og Gearbox Agency Præsenterer
Honningbarna + SYL

De vilde energibæster i norske Honningbarna vender tilbage til Pumpehuset den 22. april 2022.

I deres intense levetid har norske Honningbarna udgivet fem album fyldt med rockede punkgenialiteter – vundet Spellemann- og den norske P3-Guld-pris, og efter hundredvis af koncerter bliver de oftere og oftere kaldt Norges bedste liveband. I årevis har de holdt et forrygende højt tempo, før de i 2018 valgt at tage en mindre pause.

I 2019 vendte Honningbarna tilbage med nye sange, to nye bandmedlemmer og en omfattende tour. Singlen ”King Kong Justice” blev ugens nummer på NRK P3 og touren ramte fyldte spillesteder over hel Norge, bl.a. Rockefeller i Oslo.

Siden har bandet udgivet singler med jævne mellemrum og skulle efter planen have turneret i foråret 2020. I stedet blev tiden brugt på at indspille ny musik sammen med producer Erlend Mokkelbost, hvilket bl.a. har resulteret i tre nye sange, der så dagens lys i februar 2020.

Support på aftenen leveres af danske SYL.

SYL er et gennemborende liveband opstået i en tid uden livemusik.
Det københavnske Post-Hardcore band blander det bedste fra punkens verden med indflydelser fra blandt andet Noise Rock og Hardcore.

Bandet opstod da de 2 venner Andreas (trommer) og Benjamin (vokal) vågnede efter en alvorlig brandert brygget på norsk punk og finsk pebermyntelikør og måtte konstatere at de begge havde ordet SYL tatoveret stort henover brystet.
Detaljerne om hvorfor det lige præcist var ordet SYL der skulle foreviges i blæk står fortsat hen i tågerne, men til gengæld havde de nu navnet på det band de endnu ikke vidste skulle eksistere.

Tekstuniverset berører alt fra ungdommens ængstelighed til maskulinitet og skrøbelighed imens Benjamin Clemens aggressive vokal trækker en melodisk tråd igennem det støjende bagtæppe.

Med et voldsomt udtryk og deres hårdtslående melodiske punk tager SYL dig med ind i et univers der opfordrer til at give følelserne frit løb...
Fredag
22. apr 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>