PUMPEHUSET Præsenterer
Honningbarna

Da Kristiansandbandet Honningbarna ramte vores pumpehus i efteråret 2016, detonerede de en højenergisk punkbombe i sort sal, som den oktoberaften havde et tag af stagedivende rockfans. Til december udgiver Honningbarna nyt album, som efterfølgende bringer dem på en skandinavisk tour i det nye år, og de er således tilbage i vores pumpende punkhus til en lørdagsfest af de helt store den 3. marts 2018.


Honningbarna debuterede i 2010 med EP’en “Honningbarna” og vandt i 2011 Den Norske P3-konkurrence for usignede bands “Dette års Uberørt”. Samme år udgav de deres debutalbum “La alarmane gå”, som blev tildelt den norske Grammy i rockkategorien. Siden da har Honningbarna udgivet to albums, “Verden er enkel” (2013) og “Opp De Nye Blanke” (2015), hvorefter de drog afsted på en pakket EU-tour og en fællestour med Razika i Norge. Samme år høstede festpunkerne en velfortjent pris for “Årets Liveartist” i Norges P3 Guld.


Med som support har Honningbarna inviteret danske Orcas, der tidligere på året varmede vores scene i Byhaven med fængende guitarriffs og danskproget beatpoesi.

Lørdag
3. mar 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>