PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Hollywood Undead
Icon For Hire

Hollywood Undead er født i undergrunden. De overlever der, de trives der, og de vil dø der. Lige siden de fik krøbet deres vej ind i musikkens mainstream med deres 2008 nær platin-sælgende debut ”Swan Songs”, og deres roste 2010 opfølger ” American Tragedy”, har det maskerede kollektiv bestående af Johnny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Danny, Funny Man og Da Kurlzz ikke mistet jordforbindelsen eller glemt hvor de kommer fra.

Deres tredje fuldlængde album ”Notes from the Underground” fremkommer direkte fra samme sted bag gardinet, under overfalden, og fra det mørkeste hjerte af deres by. Det er deres notater beskrevet i tårer, blod og sandhed.

Rap-metal bandet rimer og rocker med vanvittigt sjove og skarpe hooks, om indholdsløse natklubber til løsslubben, dyb fundering om at miste troen og kæmpe med afhængighed. ”American Tragedy” albummet fra 2011, betragter døden af den amerikanske drøm fra toppen af den vildeste fest i verden, og er et tilflugtsted for de desillusionerede masser. De giver langefingeren til den sikre byrdefulde norm, og er fremtidens heavy pop med dynamisk hip hop swagger, storslået metal crunch, og dansabel indistriel soul.

Det er første gang Hollywood Undead giver koncert i Danmark, vel mødt til en omgang rap-metal i Punpehuset fredag den 14. november.
Fredag
14. nov 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
185 Kr. + gebyr
Icon For Hire
Placeholder image
?>