PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Hey Violet
Oliver Lübbert + Jessarae

Hey Violet har tidligere været på verdensturné med australske 5 Seconds Of Summer, blandt andet et udsolgt show i Forum i 2015, og senere samme år havde de deres eget show i Lille Vega. I dag anses de for at være et af de hotteste nyankomne navne indenfor pop-rock. Nu er de tilbage for at promovere nyeste EP Brand New Moves og denne gang er det Pumpehusets tur til at huse det unge band.

Kendt for deres pop-rock, med streg under pop, har gruppen dannet sig et stærkt navn allerede. De er blevet internationalt anerkendt for deres særlige miks af pop, punk og rock. Deres koncerter i London og Los Angeles blev hurtigt total udsolgt. Koncerten i London var på O2 Academy Islington, som er kendt for at introducere store internationale stjerner tidligt i deres karriere.

Hey Violet har ’’kun’’ 2 EP’er i bagagen, seneste Brand New Moves 2016 bl.a. med singlen Guys My Age. EP’en toppede iTunes hitlister i seks lande og i 25 lande nåede den iTunes Top Ten. Begge EP’er er udkommet fra 5 Seconds Of Summers eget label Hi Or Hey Records, som Hey Violet var det første band nogensinde til at signe med.

Bandet har kun eksisteret som Hey Violet siden 2015. Før da hed de Cherri Bomb og bestod kun af kvindelige medlemmer. De besluttede at skifte navn og stil, da daværende forsanger Julia Pierce forlod bandet. Siden da er der blevet tilføjet to mandlige medlemmer; Casey Moreta (guitar og vokal) og Iain Shipp (bas). Desuden består bandet i dag ellers af søstrene Rena Lovelis (vokal) og Nia Lovelis (trommer og vokal) samt Miranda Miller (guitar og vokal).

Singer/songwriter Jessarae vil være support. Med inspiration fra Jack White, Bon Iver m.fl. meldte Jessarae sin debut i musikverdenen med sin debut EP Nobody’s Human 2016. Den stærke vokal kombineret med karakteriserende rock guitar, gav hurtigt den LA-fødte, nu London baserede, kunstner et navn. Han fangede øjnene på Island Records som hurtigt efter udgav efterfølgeren, EP: Stand In The Rain.
Søndag
30. apr 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
195 Kr.
Oliver Lübbert
Placeholder image
Jessarae
Placeholder image
?>