PUMPEHUSET Præsenterer
Helmet

Koncerten med Helmet er desværre aflyst - billetkøbere modtager automatisk refusion fra Ticketmaster.

Danske fans kan se frem til glædeligt gensyn med de amerikanske alternative metal-ikoner næste år, når Page Hamilton og co. drager på turnéen Move On: The Covers and Hits Tour. Til foråret rammer de Danmark, hvor de nedlægger Pumpehuset lørdag 16. april.

I 2019 rundede Helmet 30-året for deres innovative karriere, der blev fejret med en stor jubilæumsturné, som ligeledes var en tur forbi Danmark. Næste år er New Yorker-bandet klar til endnu en gang at lægge Danmark ned på deres Move On: The Covers and Hits Tour. I juni 2021 udgav bandet nemlig et limited edition box set med titlen Move On, der indeholder 4x7 singler inklusiv flere live tracks og covers af blandt andet David Bowie, Blue Oyster Cult og The Beatles.

Helmet brød massivt gennem lydmuren i 1992 med albummet Meantime. Successen sendte kvartetten på en omfattende verdensturné og ind på Billboard-listen med de potente singler ”Unsung” og ”In the Meantime”. Albummet solgte over to millioner eksemplarer og modtog en Grammy-nominering. Bandet gik i opløsning i 1998, men fandt sammen igen i 2004.
De er af anmeldere blevet kaldt ”the thinking man´s heavy metal”, og har været inspirationskilde for andre mastodontiske navne som Deftones, Rise Against, Pantera og Tool. Bandet er samtidig notirisk kendt for deres imponerende kraftudladninger på scenen, der efterlader publikum i en døs af eufori, og med deres unikke mix af post-hardcore metal, har de nedlagt det ene spillested efter det andet.

Til foråret er de klar til endnu en gang at dele musikalske metaltæsk ud, når de indtager Pumpehuset med deres store bagkatalog og nyeste udspil lørdag 16. april.
Lørdag
16. apr 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>