PUMPEHUSET og Support: Leach & Turbid North Præsenterer
Hell On Earth Tour: Unearth + Misery Index + Year Of The Knife

Amerikanske Unearth står i spidsen for en vild aften i Pumpehuset, hvor også Misery Index leverer dødsmetal og Year of the Knife sørger for hardcore.

Tidsplan
19:00: Dørene åbner
19:30: Turbid North
20:05: LEACH
20:40: Year of the Knife
21:25: Misery Index
22:30: Unearth

Unearth
Med en sonisk blanding af europæisk dødsmetal, hardcore punk, melodisk thrash og uendelige salver af breakdowns har Unearth siden 1998 sat den amerikanske standard for hvordan metalcore skal lyde. Bandet har gennem tiden stået sin prøve, og sejret triumferende gennem deres kreative output og utrættelige arbejdsomhed. Sammen med andre store metalmastodonter har Unearth stået i spidsen for en udvikling af metallen og vedblevet med at være relevant og nyskabende med integriteten intakt.

Misery Index
Selvfølgelig kommer dødsmetalbandet, der har taget sit navn fra det økonomisk index for elendighed, Misery Index, fra en af de mest kriminelle byer i USA, nemlig Baltimore. Misery Index leverer bundsolid dødsmetal med en god gang grind og hardcore indover. På lyrikfronten lever bandet op til sit navn og kritiserer samfundets magtstrukturer. Bandet begyndte som et studieprojekt i 2001 og har siden udgivet et hav af studiealbums og EP’er.

Year of the Knife
Year of the Knife byder på politisk indigneret straight edge hardcore direkte fra Newark, Delaware. Bandet har siden 2016 udgivet flere EP’er og fuldlængde-albummet Internal Incarceration i 2020.

Support:

Leach

Turbid North
Onsdag
19. apr 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris inkl. gebyr
260 Kr.
?>