PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
HEALTH

Der skulle gå hele seks år, inden noise-electropunkerne i HEALTH annoncerede opfølgeren til 2009s ’Get Colour’. Den L.A-bosatte kvartet har skærpet deres hårdtslående og dansable lydbillede og udgiver ’Death Magic’ d. 7 august. De giver koncert på Pumpehuset d. 12. oktober.

Med 2007s selvbetitlede debut var HEALTH auditivt på en nihilistisk mission af den særligt fremadstormende, destruktive slags. Som fakkelbærer for artsfæller som Liars og Boredoms tog deres stammedrøn, maskinerede trommespil og lyntempo vejret fra de fleste. Bandet frigjorde sig imidlertid af referencegrebet og viste med DISCO og DISCO2, at de havde et varmt, bankende electrohjerte.

Der skulle adskillige omveje til, før HEALTH fik den nødvendige mængde blod på tanden til at færdiggøre ’Death Magic’. Som pludselig leverandør af soundtracks til verdenskendte videospil, og med de to populære remixalbums, blev bandets electropumpende rabaldernoise blæst ud til masserne. Det var angsten for ikke at forny lydæstetikken tilstrækkeligt, der holdt californierne fra at udgive opfølgeren til 2009s ’Get Colour’. Den lange arbejdsproces er imidlertid afsluttet, og HEALTHs tredje studiealbum lader bandet favne bredere ind hidtil på egen hånd.

De foreløbige singler, ’Stone Fist’ og ’New Coke’ ekspanderer HEALTHs repertoire som bombastiske noisetilbedere loddet godt fast på en lystigt drejende, dommedagsdansabel discokugle. Jake Duzsiks androgyne vokal er gået fra momentant hviskende til melodisk dragende, ikke ulig Pet Shop Boys. Det er således et kampklart, discoinficeret HEALTH der gæster Pumpehuset til efteråret.
Mandag
12. okt 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>