PUMPEHUSET og Rockfreaks.net Præsenterer
Harms Way + The Southern Oracle + Halshug
The Southern Oracle

Både Pumpehusets Byhave og Sort Sal eksploderer fredag d. 12. Juni i en sommer-hardcore-fest, hvor vi præsenterer det bedste moshvenlige hegn fra både ind- og udland.

At kalde hovednavnet, Harms Way fra Chicago, nogle tunge drenge er lidt af en underdrivelse, både fysisk og musikalsk! Bandets nyeste angreb ”Rust”, der udkommer d. 10. marts, er skabt i samarbejde med bl.a. Andy Nelson(Dead In The Dirt, Weekend Nachos), Kurt Ballou(Converge) og Brad Boatright(Obituary, Nails), som er kendt for at kunne dreje på lige netop de knapper, som kan give enhver med trådforstand stiv pibe.

”Rust” er bandets tredje fuldlængde hvorpå de, ifølge dem selv, formår at blande deres aggressive simple hardcore med industrial- og metalelementer inspireret af alt fra Godflesh over Helmet til Celtic Frost. På scenen resulterer dette selvsagt i en sprængfarlig cocktail, der med Harm’s Way’s iørefaldende riffing, kan få selv den dovneste metalfan ind i pitten til slam dance.

Med sig på tour har Harm’s Way The Southern Oracle; et tilsvarende aggressivt hardcore-outfit, hvis spydigheder blot bliver udgydt fra den anden side af Atlanten, nærmere betegnet Ungarn. Bandet har 2 plader i rygsækken, senest ”HTH/LTH”, og base i Budapest, når de da ikke tonser rundt på de europæiske undergrundsscener med et energisk og kompromisløst liveshow.

Line-uppen til denne hardcore fest galore skal selvfølgelig også prydes med acts fra vores lokale hardcore/punk scene, som aldrig har haft det bedre! Den fandenivoldske trio Halshug udgiver deres debutfuldlængde i år gennem velrenommerede amerikanske Southern Lord Records(Sunn O))), Poison Idea, Wolfbrigade), og har ladt hardcore-pistolen med D-beats og knivskarpe, catchy punk-riffs, som uden tvivl vil gøre pionerer som Discharge stolte.

Plakaten fuldendes med de københavnske crustpunkere No Fealty og det kaotiske hardcore act CZAR, der huser medlemmer fra hedengangne The Psyke Project og Helhorse.

 
Fredag
12. jun 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
120 Kr. + gebyr
The Southern Oracle
Placeholder image
?>