PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Hardy Caprio

Siden han begyndte at udgive musik i 2016, har Hardy Caprio slået smutvej mod hiphophimlen. Den 22-årige Croydon-rapper, der hænger ud med Stormzy, har scoret sig en nominering ved GRM Daily's Rated Awards og brudt igennem på den officielle UK Top 50. Han er et af de største talenter i bølgen af britiske kunstnere, der blander hiphop, trap og afrobeats.

Betragtet af mange som den næste bannerfører for Croydon-bydelen i London, har Hardy Caprio hurtigt bevist, hvorfor han fortjener denne titel, da han sparkede døren ind og satte sit eget aftryk på den engelske grime, rap og garage scene. Han har opbygget et massivt følge online, hvilket kan ses ud fra hans YouTube views, Facebook views og SoundCloud streams, som rammer flere millioner, samt hans titusindvis af følgere på de forskellige sociale medier.

Hardy har været pioneren bag genopstandelsen af old school-grime og garage mash-ups og refixes, såsom DJ XTC’s klassiske grimebeat ’Functions On The Low’. Med udgivelserne ’Soundbwoy 1 og 2’, samt ’Hardy Season’, demonstrerede han sin evne til at rappe over beats der bærer præg af den traditionelle grime-lyd. På 2017-udgivelsen ’Hollywood’, begyndte han så småt at skabe sin egen lyd, men man kan dog stadig høre indflydelsen fra grime. Det store gennembrud kom i sommeren 2017 med hans smash ’Unsigned’, som har over 30 millioner streams og 14 millioner views på YouTube.

Kombination af vokal-samples, vittige lyrics, masser af London-referencer og et tight flow, samt ucensurerede skits, der giver lyttere et reelt indblik i hans personlighed, er kun en lille del af, hvad 21-årige brite har at byde på. Hvis du vil opleve hele pakken, så kom i Pumpehuset fredag 28. september, når Hardy Caprio starter en kæmpe fredagsfest.
Fredag
28. sep 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
195 Kr. + gebyr
?>