PUMPEHUSET og Doomed Scandinavian Præsenterer
HamferðFærøsk historie og folkesagn blandet med storladen atmosfære er vartegnet for det færøske doom metal band Hamferð, der har brugt 2020 på at arbejde med materiale til deres næste plade og af samme grund kun har begivet sig ud i en håndfuld nøje udvalgte live-optrædener med koncentreret intensitet. Koncerten på Hotel Cecil den 6. december er én af disse. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.
Siden deres seneste kritikerroste album 'Támsins likam' udkom via legendariske Metal Blade Records i 2018, har Hamferð turneret i størstedelen af Europa og spillet på store festivaler såsom Wacken Open Air og Summer Breeze. Hamferð kombinerer et tungt og varieret lydbillede med det implicit melankolske i den færøske folkesjæl. Samtidig frembringer de deres eget lyriske univers, der skaber interesse hos en bred skare af lyttere. Gruppens koncept understreges yderligere af deres inderlige, storslåede og dynamiske optrædener hvor musik, lyrik og omgivelser skaber en meningsfuld helhed.

Denne koncert er flyttet fra Hotel Cecil. Billetter købt til den oprindelige koncert gælder også til koncerten i Pumpehuset.

Support: Wokeh
Et bånd, der er tungere end et kontinent, mere knusende end et lavine; mørkere end tomrummet. Det hele starter med uophørlig banken på trommerne; rytmer tvunget til forening af ren vilje og depraveret mestring. Derefter kommer guitarens brændende skrig, som fylder tid og rum med snoede riffs og forfærdelige melodier. Bassen brumler dybt og stønner sit andet verdensomspændende ekko, når Jorden ryster sit svar. Og omsider plagede skrig og hyle en følelse af rædsel og frygt så vred, at Cerberus selv ville gys. Dét er Wokeh!

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Søndag
6. dec 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
150 Kr. + gebyr
?>