PUMPEHUSET Præsenterer
Haken + Between The Buried And Me

De progressive metalbands Haken og Between the Buried and Me kommer til Danmark og spiller koncert den 30. marts 2023 i Pumpehuset.

Haken

Haken er et progressivt metalband fra England som blev grundlagt i 2007 af multiinstrumentalisten Richard Henshall, guitaristen Mattew Harshall og vokalisten Ross Jennings. Navnet Haken er en fiktiv karakter som Henshall og hans venner fandt på under deres skoletid. Hakens lyd har udviklet sig fra progmetal til en formskiftende kalejdoskopisk blanding af progmetal, jazzsynkopering, elektronisk pop og antemisk rock'n'roll. Da Henshall, Marshall og Jennings havde ideen om Haken på plads i 2004, valgte de først at satse på sangskrivningen og instrumenteringen. Da de tre år senere hvervede andre medlemmer udgav de så demoen ”Enter The 5th Dimension” i 2008. Debutalbummet ”Aquarius” udkom i 2010 på pladeselskabet Sensory Records. I dag har Haken udgivet seks studiealbum, en EP og to live-album.

Between the Buried And Me

Between the Buried and Me er progmetal fra den anden side af Atlanten, nærmere bestemt North Carolina i USA. De blev grundlagt i 2000 og består af Tommy Giles Rogers Jr. som er vokalist/keyboardist, guitaristen og backing-sangeren Paul Waggoner, guitaristen Dustie Waring, bassisten/keyboardisten Dan Briggs og trommeslageren Blake Richardson. Between the Buried and Me excellerer med en blanding af progressiv metal, teknisk death metal, progressiv metalcore, avantgarde metal og metalcore. Det bevæger sig over hele metalpaletten: Et øjeblik spiller de thrash og i det næste spilles death metal med growls og tunge riffs. Deres selvbetitlede debutalbum blev udgivet via Lifeforce Records i 2002. Between the Buried and Me har sammenlagt udgivet 10 studiealbum og deres seneste album ”Colors II” blev udgivet i 2021. Udover dette har de lavet et coveralbum samt en EP.

Support: Cryptodira
Torsdag
30. mar 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
20:45
Pris
250 Kr. + gebyr
?>