PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Hällas

Efter en genial koncert på Copenhell, bringer Hällas deres eventyrlystne prog rock-univers tilbage til Danmark i Pumpehuset.

Hällas er et band, der fortryller fans med deres adventurerock og magiske atmosfære. De fik deres gennembrud på baggrund af 2017-albummet ’Excerpts From A Future Past’ med hitsinglen ’Star Rider’. I 2020 blev succesen fulgt op med albummet ’Conundrum’, som blev nomineret til en Grammy samt til P3 Guld i Sverige. Med deres unikke blanding af 70'er rock, proto-metal, folk og psykedelisk rock opfordrer Hällas publikum til at glemme hverdagen og i stedet træde ind i en forunderlig fantasiverden.

Dette univers bygger de videre på på deres seneste album ’Isle Of Wisdom’, som har fået musikkritikere over hele verden til at juble i kor. Efter at have skudt sommeren i gang med at spille på to af Skandinaviens største rockfestivaler, Sweden Rock Festival og Copenhell, hvor de fik de topanmeldelser, er Hällas nu klar til at fortsætte deres rejse med en omfattende turné rundt i Skandinavien i efteråret 2022.

Support: Demon Head
Lørdag
26. nov 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
235 Kr. + gebyr
?>