PUMPEHUSET og Scratch Copenhagen Præsenterer
GZA

GZA har desværre aflyst sin Europa-tour og koncerten i Pumpehuset bliver desværre ligeledes aflyst. Billetkøber modtager mere info fra Billetlugen. 

Albummet Liquid Swords blev produceret af Wu-Tang-generalen RZA, som er en af verdens bedste hiphopproducere, og gæstes af samtlige af de øvrige Wu-Tang medlemmer. Albummet anses som det bedste soloalbum nogensinde udgivet af et medlem fra Wu-Tang Clan-kollektivet.

Allerede i 80’erne havde GZA en gruppe sammen med Ol'Dirty Bastard & RZA som hed ”All In Together Now”. Det var dog først i 1992 at RZA dannede Wu-Tang. Gruppen indspillede deres første album og udgav året efter det legendariske debutalbum Enter The Wu-Tang (36 Chambers).

Det seneste stykke tid er GZA begyndt at lave forelæsninger på Harward University og på diverse skoler i sin hjemby New York for at inspirere elever til større interessere for det mere naturvidenskabelige. GZA er endda aktuel på Netflix med serien Liquid Science. I serien rejser GZA jorden rundt og mødes med diverse forskere for at tale om hvordan moderne videnskab har ændret vores liv.

Vi ser frem til en legendarisk aften med geniet GZA. Sidst GZA var forbi Danmark i 2019, spillede han 2 koncerter her i Pumpehuset.
Mandag
24. okt 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
295 Kr. + gebyr
?>