PUMPEHUSET og Scratch Copenhagen Præsenterer
GZA

Koncerten er flyttet til 24. oktober. Her er statement fra GZA:

Wu-Tang og Nas afslutter deres 5 uger lange USA tour den 4/10 i Los Angeles. Derfor bliver det desværre lidt for tight for GZA at spille i København allerede den 6/10. Koncerten flyttes derfor til den 24/10. Købte billetter gælder til den nye dato, og ellers er refusion muligt frem til og med den 1/8 gennem Billetlugen. Alle billetkøbere modtager mail fra Billetlugen med info.

GZA besøger Pumpehuset fredag den 6. oktober 2022 med den Corona-udsatte 25 års jubilæumstour for sit kultalbum Liquid Swords fra 1995.

Albummet Liquid Swords blev produceret af Wu-Tang-generalen RZA, som er en af verdens bedste hiphopproducere, og gæstes af samtlige af de øvrige Wu-Tang medlemmer. Albummet anses som det bedste soloalbum nogensinde udgivet af et medlem fra Wu-Tang Clan-kollektivet.

Allerede i 80’erne havde GZA en gruppe sammen med Ol'Dirty Bastard & RZA som hed ”All In Together Now”. Det var dog først i 1992 at RZA dannede Wu-Tang. Gruppen indspillede deres første album og udgav året efter det legendariske debutalbum Enter The Wu-Tang (36 Chambers).

Det seneste stykke tid er GZA begyndt at lave forelæsninger på Harward University og på diverse skoler i sin hjemby New York for at inspirere elever til større interessere for det mere naturvidenskabelige. GZA er endda aktuel på Netflix med serien Liquid Science. I serien rejser GZA jorden rundt og mødes med diverse forskere for at tale om hvordan moderne videnskab har ændret vores liv.

Vi ser frem til en legendarisk aften med geniet GZA. Sidst GZA var forbi Danmark i 2019, spillede han 2 koncerter her i Pumpehuset.
Torsdag
6. okt 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
295 Kr. + gebyr
?>