PUMPEHUSET og Celebration Records Præsenterer
GRETA + We Are The Way For The Cosmos To Know Itself

Celebration Records præsenterer GRETA og We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, der spiller i Byhaven den 25. juli - som sædvanligt er der fri entré.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself
Den filosofisk anlagte elektropop-trio 'We Are The Way For The Cosmos To Know Itself' fortæller, via deres episk storladne poplyd, historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser hinsides den gængse elektropop-scene og frembringer en stjernestrøet oplevelse. Efter et langt tilløb, hvor de bl.a. har spillet Roskilde Festival, SPOT Festival, SmukFest og været en del af DR's Karrierekanonen, udkom deres debut EP ’Flashbacks' endelig i efteråret 2018. De er blevet rost til skyerne af bl.a. toneangivende blogs som engelske ShortList, der har udnævnt dem som "One's To Watch For 2019".

GRETA
GRETA, som oprindelig kommer fra nordtyskland, inviterer dig indenfor i sit univers af drømmende synthpop med en stærk forkærlighed for 80’erne. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal. GRETA udgav første udspil fra hendes debutalbum, singlen ' Bad Lovers' i marts og har netop udgivet 2. singlen 'Ardent Spring'.

Torsdag
25. jul 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>