PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Green Lung

Britiske Green Lung serverer den perfekte blanding af stoner-doom og rock-okkultisme til april

Green Lung, det britiske band der fusionerer stoner rock med elementer af doom metal og okkultist folklore, vækker for alvor opmærksomhed i musikverdenen, og green Lung er ikke bare endnu et stoner-band; de er musikalske formørkelsesmestre, der forvandler akkorder til rituelle forkyndelser. Deres lyd, der udspringer fra tågede riff og tordnende beats, er en musikalsk inkarnation af okkulte mysterier.

Fra deres dannelse i London i 2017 har bandet markeret deres tilstedeværelse med to kraftfulde albums, og nu står de på spring til at ryste verden med deres tredje udgivelse, 'This Heathen Land' (2023). Bandets debutalbum, 'Woodland Rites' (2019), og efterfølgeren, 'Black Harvest' (2021), bragte en gyseragtig følelse til den okkulte rockscene. Dette har været et magisk træk, der har tiltrukket en dedikeret skare af tilhængere ikke blot i deres hjemland, men også internationalt. Green Lung har ikke ligget på den lade side - de har turneret med bands som Clutch, og har indtaget scener på prestigefyldte festivaler som Roadburn, Bloodstock og Download. Ikke mindst har de sikret sig en pladekontrakt med et af de største uafhængige heavy metal pladeselskaber - Nuclear Blast Records.

Nu, to år efter udgivelsen af det højt roste 'Black Harvest' (2021), afslører bandet deres mest ambitiøse udspil hidtil. 'This Heathen Land' (2023) lover at blive den ultimative manifestation af bandets vision. Det er et album, der endelig indfrier deres langsigtede mål og lover at sætte nye standarder inden for genren.

Mandag
1. apr 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
?>