PUMPEHUSET Præsenterer
Grandmaster Flash

Hip hoppens stormester Grandmaster Flash kigger forbi Danmark og giver koncert i Pumpehuset.


Bronx-drengen, der eksperimenterede med sin fars vinyler nærmest før bleen kom af, startede ud i nabolaget udvidende om det, han lavede, skulle blive et globalt fænomen.

Grandmaster Flash var den første, der lagde sine hænder på vinylen og manipulerede den mod uret. Men det stoppede ikke her, han opfandt også the Quick Mix Theory, som inkluderer teknikker som double-back, back-door, back-spin, og udfasning, og han krediteres for at have lavet forarbejdet for de grundlæggende elementer moderne DJs gør brug af.

I slutningen af 70erne begyndte Flash at inviterer MCs med på scenen til at rappe over sine beats, og inden længe dannede han gruppen Grandmaster Flash and the Furious Five på den opskrift. De udgav milepæl albummet 'The Message', og singlen af samme navn gik platin. Gruppens succes fortsatte med tracks som 'Superappin', 'Freedom', 'Larry's Dance Theme' og 'You Know What Time It Is'.

Grandmaster Flash and the Furious Five blev i 2007, som den første hip hop gruppe, en del af Rock’n’ roll Hall of Fame. Udover denne ære har Flash hjemtaget priser som VH1 Hip Hop Honers, BETs Icon Award for hans bidrag til hip hop som DJ, The Lifetime Achievement Award fra RIAA og Bill Gates Vanguard Award.

Selvom Grandmaster Flash er en erfaren mand i hip hop branchen, går han ikke på pension lige foreløbig. Han turnerer stadig verden tynd, og ifølge rygtebørsen sysler den ikoniske DJ med et nyt album, som er sat til udgivelse i år.

OBS - Bemærk at der er aldersgrænse på minimum 18 år, hvis du vil med til efterfesten.
Fredag
12. okt 2012
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>