PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Gorgon City
KANT

Du er nødt til at være temmelig ude af trit med den lyd, der er dominerer hitlisterne i øjeblikket, hvis der ikke ringer en klokke ved lyden af denne duo. Gorgon City står i absolut front af den britiske house eksplosion, der også har bragt os navne som Disclosure og Rudimental, og onsdag den 17. december kan du opleve hvorfor, når giver Pumpehuset en ordentlig festlektion.

Gorgon City brød for alvor igennem sidste år med megahittet ‘Ready for Your Love’, der eksklusivt premierede hos en af BBC Radio 1’s allerstørste radiopersonligheder, Zane Lows ‘Hottest Record in the World’-program. Singlen toppede efterfølgende de engelske hitlister og blev af Zane Low senere også kåret som et 2013’s 100 bedste numre. Til efteråret forventes de så at indfri de høje forventninger, når de den 6. oktober udgiver debutalbummet Sirens.

De seneste mange måneder har Gorgon City brugt på, at cementere sig som internationale festivalfavoritter med koncerter på blandt andet Glastonbury, Parklife, Hideout, Global Gathering, SW4 og Isle of White. Forvent derfor et velopvarmet og koncerterfaren Gorgon City, der gæster Pumpehuset for at bevise, hvorfor de er dét navn du skal kende netop nu.
Onsdag
17. dec 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
KANT
Placeholder image
?>