PUMPEHUSET Præsenterer
Gonzo Morales + Castles Made Of Sand – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Gonzo Morales
Gonzo Morales er ikke defineret af genre, men af tilgang til lyd, tematik, lyrik og sangskrivning. Gonzo Morales har hjemme i den fiktive by Gonzotown. Placeret et ubestemt sted på det nordamerikanske kontinent er Gonzotown et hudløst og brutalt sted kun kendt til af de få uheldige. I Gonzotown går vanvid arm i arm med had, kærlighed, dekadence og menneskeligt forfald. Her er alt præcis hvad det giver sig ud for at være.

I august 2012 udgav Gonzo Morales debutalbummet ”Gonzotown: Prologue – The end of Morales”, og bandet er ved at færdiggøre opfølgeren, som forventes at udkomme sidst i 2014. Kvintetten er garant for et hæsblæsende, ondt og intenst liveshow der trækker lytteren mod den depraverede og samtidig dragende by Gonzotown.

I 2012 vandt Gonzo Morales prisen som ”Best Rock Act” ved Underground Music Awards, og orkestret har høstet anmelderroser for deres debutplade hos mange forskellige danske og udenlandske medier som Gaffa, Lydtapet, GFRock, Rockfreaks, Heavyplanet og Beardedmagazine.

Koncerten i Pumpehusets Byhave bliver en af få københavnske koncerter inden den kommende udgivelse.

Castles Made Of Sand
Castles Made of Sand er et two piece band, bestående af barndoms vennerne Kasper Løfwall på trommer og Andreas Vejlebo på guitar og vokal. I år 2011 besluttede de at slå kræfterne sammen og lave et par sange sammen. Det hele klingede perfekt sammen og siden har det kun været de to, da det jo bare fungerer. De har over den korte tid, de har spillet sammen blandt andet varmet op for I Got You On Tape og spillede diverse koncerter på Sjælland og ikke mindst et job på Vig festivalen og i Tivoli.

Deres lyd lugter lidt af blues­rock med omkvæd, der er til at synge med på. Når drengene selv skal sætte ord på deres musik, kalder de det for rocket 60’­70’er rock med en snert af moderne pop. Selvom inspirations kilderne kommer fra bands som The Black Keys og Jimi Hendrix, så er de er nytænkende og vil skabe deres eget lydbillede. Det er gammel rock og moderne harmonier, hvilket giver deres stil et nyt og unikt udtryk.
Lørdag
16. aug 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>